Like me! Share me

11 september 2015

Sinds ik mijn eigen bedrijf, Switch HR Consultancy, heb probeer ik van alles uit om mijn bedrijf te promoten. Door middel van promotiemateriaal, stickers, kaarten en flyers, maar ook online. Maar nu is al een tijdje mijn website eruit. We gingen verhuizen naar een andere host en dat ging mede dankzij Strato compleet verkeerd. Ik heb inmiddels het forum Djoekster en mijn Blog weer operationeel, maar mijn bedrijfssite nog niet. Nu ben ik aan het twijfelen of ik daar nog mee doorga en dus richt ik mijn pijlen maar op Djoekster en mijn blog Mousje.nl.

Hoe krijg ik mijn blog gepromoot en mijn verhaaltjes nog meer gelezen. Nou niet door de oude bezoekersteller. Die registreerde alleen nog unieke bezoekers. Niet per dag, maar gewoon bezoekers die echt nog nooit geweest zijn. Dat is na een tijdje niet motiverend, zeker niet als het aantal bezoekers per dag eigenlijk stijgt of hetzelfde blijft. Dus heb ik een andere statistiekpagina gevonden die wel het aantal bezoekers per dag noteert. Geeft mij een veel leuker beeld.

Al even geleden heb ik een facebookteller toegevoegd. Een aantal mensen vind mij leuk, maar het zijn er nog zo weinig. Nee ik wil niet smeken om geliked te worden, dus ben op zoek gegaan naar plaatjes. Nu heb ik een humor die niet iedereen kan waarderen en sommige zelfs niet begrijpen. Maar man-o-man wat een leuke plaatjes zijn er. Gewoon even op google zoeken. Smeken doe ik niet maar dan zijn er genoeg leuke plaatjes over. Zoals deze:

fb like van www.globalmarketinginsight.com

Ik vond het een erg leuk plaatje. Maar je hebt er ook die heerlijk sarcastisch zijn. Zoals deze

ebf1f27c686feaf7038c32a997c91594www.pinterest.com

Ik moest ook meteen aan de ex van mijn man denken die ons nog steeds graag volgt en dat voor een ander anoniem doet met leugentjes, maar niet begrijpt dat wij het nog steeds aan andere dingen kunnen zien dat zij het is. Ach het houd de spanning erin denken we maar. (en misschien haar van de straat 😉 )

Deze vond ik persoonlijk ook wel heel leuk, hoewel het sommige af zal schrikken. Ik hou dus wel van deze humor.

38073-My-Facebook-Page-Is-Like-A-Restaurant van www.lovethispic.com

Maar waar het gewoon om gaat is toch dit:

 

 

like-button_0www.mnwebco.com

Want uiteindelijk vinden we het toch heerlijk om erkenning of complimenten te krijgen. En als we toch bezig zijn met het duimpje omhoog te doen, deel dan meteen dat leuke bericht zodat er nog meer mensen van kunnen genieten.

En zo hoop ik dat ik nog meer lezers krijg op mijn blog (en op Djoekster).

 

Mousje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *