Starbucks testen via Insiders

15 juni 2015

Nee helaas ik was niet de gelukkige, maar Lex (Djoekster) wel. Koude koffie van Starbucks testen. Nu kende ik de koffie van DE al en die vind ik best lekker en maak ik in de zomerdagen wel eens Frappé. Hoewel nu ik suiker heb een stuk minder. Ik ben meer en meer afstand aan het doen van hele zoete producten en probeer zo min mogelijk suiker toe te voegen. Maar goed tegen het proberen van Starbucks geen bezwaar, immers het heeft een hele goede naam in Amerika. Het kwam voor mij ook precies op tijd binnen.

Woensdag had ik een etentje geplant met mijn vriendinnen. Ik had ze beloofd een keer zalm klaar te maken en daar kwam een belofte van asperges bij. Het was een warme dag, dus we begonnen in plaats van onze normale koffie en Caffè Latte met een Starbucks. Hij was lekker koud, wat een vereiste is. De rietjes zijn goed uit te schuiven, maar schuiven ook net zo makkelijk in. Hij is erg zoet en smaakt meer naar chocomelk als naar koffie. We hadden de Starbucks cappuccino. Eigenlijk had ik er een DE bij moeten hebben om echt te kijken naar de verschillen. Hij was niet slecht, zeker niet, maar voldeed ook niet echt aan mijn verwachting.

Met die Starbucks probeer sessie opende ik mijn culinaire middag. Ach zo culinair was het niet, maar wel erg lekker. De smaken klopte verder. Met de drie amuses, groene asperges in een achterhammetje, een asperge met ham flapje en een rosbiefbommetje gevuld met filet americain als starters. Niet veel later een heldere aspergesoep met tuinkers en een vleugje culinaire room in een glaasje om een andere kant op te gaan. Nog twee kleine amuses, Hollandse garnalen met appel en een romig sausje met een bite en gerookte zalm op een bedje van babysla met mosterd dillen honingsaus als vooraankondiging van het hoofd gerecht. Het hoofdgerecht was groene en witte asperges en gebakken zalm. In geen tijden had ik zo genoten van mijn eigen kookkunsten. En niet alleen ik, gelukkig 😉 .

Maar goed we hadden toen iedereen weg was, nog Starbucks zat over. Gelukkig is het soms hier de zoete inval en komen er genoeg mensen over de vloer. Kunnen we de rest kwijt op het schoolplein of op manlief zijn werk. Lex zijn opdracht was; maak leuke foto’s van de bekertjes. Toen ik dat zei begon hij te lachen. “Wat?” “Mous, wij hebben op het werk van die DE automaten.” “Ja en toen?” “Starbucks probeert DE klanten toch te overtuigen. We kunnen een overname fotograferen.” Ja nu volgde ik hem. Het resultaat mag er zijn. De coupons waren zo uitgedeeld. Een gratis Starbucks die je kunt halen bij AH, slaat niemand af en dat als dank voor het kijken en luisteren.

Het hele pakket van Insiders voor wat betreft de Starbucks Campagne is opgebruikt. Ik hoop dat ze iets met de kritiek kunnen. Toch was het een heerlijke en welkome campagne.

20150615_063257  Wie verovert er DE

2 gedachten over “Starbucks testen via Insiders

  1. Wat een goed idee, je krijgt ook altijd veel te veel spullen, ik snap nooit dat ze niet een paar mensen meer blij maken, maar jullie hebben de foto heel leuk gedaan, en onder gezegd en gezwegen, ik vind Star Bucks duur ! suc 6 voor Lex!

  2. Ik vind Starbucks koffie niet lekker . Wel de Soy Chai tea , dat vind ik errrrrug lekker .
    En Alie , ja het is vreselijk duur .
    Iets mogen testen is altijd leuk . Ik mocht laatst Ecover afwasmiddel testen via hettestpanel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *