Nutella uitdelen

23 april 2015

Gisteren eindelijk het mailtje binnen. Ik mocht via insiders Nutella ferrero testen en mijn pakketje lag klaar. In geen tijden had ik Nutella gegeten, maar ik had er gewoon zin in. Mijn meisjes ook want die hadden het een keer ergens anders gegeten en vonden het lekker. Meestal houd ik het bij B merken. De Look a Likes van Nutella en als je dan de echte weer een keer mag eten is dat een genot. Dus ik mijn man gebeld “Haal jij het pakket op als je naar huis rijd?”

Mijn man komt binnen met een langwerpige doos en als wij hem open doen begint mijn maag spontaan te knorren. De grote pot is voor ons zelf. “Jammie!” roepen de kinderen en ook al hebben ze net gegeten, ze willen toch nog een cracker met Nutella voor dat ze naar boven gaan. Onder de noemer ‘Toetje’ krijgen ze die dan ook. Normaal hebben ze als toetje een yoghurt, ijsje of een knijpfruitje, maar nu dus een cracker met Nutella. We onderzoeken de doos verder en naast foldertjes een originele boodschappen tasje, de campagnegids, doosjes met proefverpakkingen zit er ook een Nutella mini kookboekje in met 15 recepten. Wat leuk.

De doosjes met proefverpakkingen hebben de reis wat minder goed doorstaan dus ik verpak ze zelf opnieuw. Oo wat handig. Ik laat er een paar op school achter morgen. Vrijdag is het Koningsontbijt en dan kunnen de kinderen ook Nutella eten. Als ik de volgende dag de juf erover aanspreek is die meteen ook enthousiast. Ja zij vind Nutella ook lekker. Dus met koningsontbijt eten de kinderen naast een hele hoop andere dingen ook Nutella. En ik durf te wedden dat die helemaal op zal gaan.

“Jilke zullen wij nog snel een boterham gaan eten?” “Ja mama! Ik wil 4 kleine stukjes met fruithagel.” Dus ik pak de boterhammen en de boter en ik wil gaan smeren. Voor haar staat de doos met Nutella spulletjes en ineens roept ze. “Mama nee! Ik wil natuurlijk Nutella. En dan in vier kleine stukjes hè mama.” Dus ik berg de andere spulletjes weer op en pak de grote Nutella pot. Ik geef haar de belegde boterhammen ze neemt een hap en zucht. “Wat is er schatje?” “Mama dit is lekker hè!” zegt mijn drie jarige smurf. Ik schiet in de lach. “Ja hoor schatje dit is erg lekker.”

Nutella en Insiders bedankt dat wij mogen testen. En bedankt dat wij een hele hoop kinderen Nutella mogen laten proeven tijdens het Koningsontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *