Liever Vtech en Little Tikes

2 september 2015

Met de verjaardagen, Sinterklaas en kerst weer in aantocht, laten we wel wezen 2,5 maand gaat zo voorbij, denk ik weer aan al het speelgoed wat ik aan ga schaffen om mijn meiden te geven. Vorig jaar had ik een paar goedkope dingen ertussen gedaan. Nog geen dag na het uitpakken was het meeste daarvan al weer kapot. Met een 3, bijna 4 jarige en 6 jarige en een 7 bijna 8 jarige, moet ik al weer harder gaan nadenken wat ik ze wil geven. Ze hebben al zoveel. Een kiddyZoom van Vtech of een speelhuis van Little Tikes.

Ik zoek hier en daar op de speelgoedsites, kijk op marktplaats en op fb groepen. Niet alleen met het idee meteen te kopen, maar gewoon ideeën op te doen. Ik merk dat Vtech en Little Tikes heel erg waarde vast zijn. Waardevast is met name goed nieuws voor mama’s portemonnee. Ik heb hier zelf ook het een en ander liggen van die merken en moet ook bekennen dat het niet zo makkelijk kapot gaat of verkleurt en slijt. Met drie meisjes die heel veel, heel snel kapot krijgen is dat nogal een goede eigenschap voor speelgoed.

DSCN2298

Het speelgoed is veelzijdig en sluit goed bij andere dingen aan. Met Little Tikes kun je met de Little People serie hele dorpen bouwen. Doe daar de Vtech Toet toet auto’s en Vrolijke vriendjes bij en je hebt het overcompleet met kwaliteit speelgoed. De vrolijke deuntjes en de lichtjes dragen bij aan extra speelvreugde. Zowel het elektronisch speelgoed van Vtech als dat van Little Tikes kan tegen een stootje, kun je zelf dingen opzetten (downloaden) en werkt gewoon zonder haperen. Little tikes buitenspeelgoed kan buiten tegen een stootje en ook goed tegen de weersinvloeden in Nederland. Zo hebben we tweedehands een loopauto gekocht die hier ook al weer jaren dienst doet en nog steeds prima is.

 

SAMSUNG

DSCN2195

Ik ben ook fan van hout speelgoed, maar toch naar mate de meiden ouder worden, komt er minder hout speelgoed in huis. En ook al is dat duurzaam speelgoed, little tikes en Vtech gaat toch beter en langer mee. Daarbij is er van alles wat voor jong en oud. Dat laten de meiden maar wat graag zien.

FB_IMG_1438007651760[1]

Vind Little tikes op FB  hier en hier vind je Vtech op facebook

Beide hebben regelmatig winacties op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *