Simply Colors

10 februari 2015

“Mama! Mama! Krijg ik weer een taarttrui voor mijn verjaardag?” Dat is wat mijn meiden elk jaar krijgen. De eerste drie jaar een taart met hoeveel jaar ze worden en hun naam. De jaren erna een afbeelding die bij hun past, hoeveel jaar en hun naam. Deze bewaar ik het jaar erop in hun bewaardoos. Net zoals hun specifieke dingetjes. Zo hebben ze jurken met hun naam. Jurken met grote zus, kleine zus erop en “I love papa” jurkjes.

Leuk om aan ze te geven en heel leuk om ze daar in te zien lopen. Natuurlijk wil ik wel een hoge kwaliteit spullen en toch niet te veel voor betalen. De eerste keer dat ik bij Simply Colors bestelde was een truitje voor Femke. Een half jaar later kreeg ik met een bon, via wij een gratis babymutsje voor Nienke. Deze heb ik ook voor Jilke, helaas niet voor Femke. Maar het is wel zo leuk. Je new born met zo’n mutsje te zien.

DSCN2138  DSCN2132

Iedere keer weer als ik iets besteld heb bij Simply Colors ben ik zo benieuwd hoe goed het weer gelukt is. Maar nog meer geniet ik van de stralende gezichtjes van mijn kinderen als ze de kleding aantrekken. Overigens niet alleen kleding kopen we daar hoor. Nee ook de bekers met naam erop en de rugzakken. Maar ze hebben er nog veel meer. Dus heb je iets nodig voor een kind of volwassene en ga je voor kwaliteit, dan kan ik je zeker Simply Colors aanbevelen.

En mocht het zo zijn dat er iets niet goed is, dan hebben ze een geweldige klantenservice. Deze is altijd bereid te helpen en dragen oplossingen aan. Ik als klant vind het belangrijks serieus genomen te worden en dat staat bij Simply Colors hoog in het vaandel. Kwaliteit en service.

DSCN2934

Wil jij ook eens op de site van Simply Colors kijken.

https://www.simplycolors.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *