Een fotoshoot bij PBB fotografie gewonnen

2 december 2015

Ik ben de laatste tijd veel aan het liken en delen op Facebook in de hoop dat ik iets leuks win. Vaak tot groot ongenoegen van een paar familieleden, maar goed, dat is hun probleem denk ik dan maar. Ondertussen heb ik een paar leuke dingetjes gewonnen en ik ben er erg blij mee. Ik heb ergens aan een actie meegedaan en heb twee tickets gewonnen bij Musicals in Concert. Ik bel net mijn vriendinnetje op om te vragen of ze met me meegaat de volgende dag en ik zie tegelijkertijd mijn naam op Facebook verschijnen. De winnaar van de fotoshoot is Mireille de Vogel. Ik was al in de wolken, maar nu nog veel meer.

En de prijswinnaar van de shoot is……..wacht even………!!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft heb ik een fotogenieke actie.

Geef voor de Sint of Kerst een FOTOSHOOT CADEAUBON aan je vader en moeder, familie, vrienden, of goede collega.

Nu met € 10,- korting; voor maar € 59,- met alle bewerkte foto’s GRATIS op disk.

Origineel idee?

Voor meer info of de cadeaubon kopen; neem even contact op met PBBfotografie

En daar gaan we dan, and the winner is…….Mireille de Vogel…Gefeliciteerd, ik hoor graag even van je.

 

12243114_448687465338801_8315207147924975914_n

Mijn man en ik hebben de afgelopen 8 jaar veel foto’s verzameld van onze kinderen. Bijna elk jaar hebben we wel een fotoshoot van de kinderen laten doen in de lokale Albert Heijn. Erg leuke resultaten. Aan de muur prijkt bijna elk jaar weer een nieuwe versie van de meiden. De laatste was al weer bijna twee jaar geleden gemaakt. Wat we niet hebben en eigenlijk ook nooit gedaan hebben, was een fotoshoot met het hele gezin. En dat wilde we wel heel graag. En als je dan zo’n leuke prijs wint, is dat natuurlijk super welkom.

Alle drie dubbel 1

“Kijk nou! Ik heb een fotoshoot gewonnen bij die kennis van jouw.” Zeg ik tegen mijn vriendin. “Heet ze Patricia?” Vraagt mijn vriendin. En samen zoeken wij naar Patricia op Facebook die fotografe is. We zijn er samen stellig van overtuigd dat het deze Patricia is. Ik stuur een mailtje dat ik erg blij ben met het winnen van deze fotoshoot. Dat ik graag met mijn gezin op de foto wil en dat ik er alle vertrouwen in heb dat de foto’s net zo mooi worden als bij mijn vriendin. Ik ben dan stom verbaasd als ik een mail terug krijg dat zij mijn vriendin niet kent. Het duurt zelfs een dag en een paar mailtjes als ik de fout ontdek. Er zijn meer dames die Patricia heten en fotografe zijn. We moesten er wel om lachen eigenlijk. Ik was nog steeds erg blij met mijn gewonnen fotoshoot.

Nu is november voor ons een hele drukke maand. Met meer als 8 verjaardagen van directe familie in de maand november en vrijwel elk weekend een feestje is de agenda aardig gevuld elke keer. Gelukkig zagen we een gaatje op 20 november in de middag. Die middag waren de kinderen vrij, Lex ook en als het goed is sloot het netjes aan op de fysiotherapie van Femke. Bij de Cranenbroek had ik voor de meiden een witte trui gekocht. Alle drie dezelfde. Lex en ik een witte blouse uit de kast. De meiden wilde make-up op, dus heb ik heel dunnetjes een beetje make-up aangebracht. Bij mijzelf ook maar wat, zodat het nauwelijks op zou vallen. En toen vertrokken we van huis. Een heel klein stukje lopen, want het was nagenoeg bij ons om de hoek.

_DSC3909

Nienke was helemaal hyper. Ik moest me echt een paar keer inhouden totdat ik werkelijk ontplofte. Ze maakte er een spelletje van om hard weg te rennen het liefst door het gras en de modder. Arggggggg We gaan naar een fotoshoot niet naar een kinderboerderij. Tja zelf was ik ook een beetje zenuwachtig. Hoe zou het zijn? Wat wordt van ons verwacht? Zullen de meiden zich gedragen? Zal het allemaal wel gaan? En nog nieuwsgieriger naar het eindresultaat, maar daar moesten we dan toch nog even op wachten.

_DSC3893

Bij Patricia binnengekomen, was het ijs al snel gebroken. Heel ontspannen nam ze ons mee naar haar studiootje. De meiden voelde zich ook meteen op hun gemak. Zelfs onze Nienke die toch altijd eerst de kat uit de boom kijkt, voelde zich meteen “thuis”. De meiden mochten zelf aangeven hoe ze op de foto wilde en eigenlijk lukte alles meteen. Als vrij vlot waren alle foto’s gemaakt. Opgelucht pakte ik mijn spullen. Blij dat de meiden zich redelijk goed gedragen hadden. De foto’s zouden met een paar weken klaar zijn en na nog wat kletsen namen we afscheid. Patricia had al het een en ander op de camera laten zien, maar toch was ik heel benieuwd naar het eindresultaat. En dat kwam bovenverwachting snel. Er hoefde maar één ding worden aangepast wat ons betreft. Ook die aanpassing was snel gedaan.

_DSC3919bewerkt

Of ik nog wensen had met betrekking tot de kerstkaarten? O,jee! Nee echt specifieke wensen heb ik niet. En prompt kwam Patricia zelf met een leuk voorbeeld. Samen hebben we nog twee kerstkaarten gemaakt. Tenminste ik de lay-out, Patricia het professionele knip en plakwerk. De resultaten zijn gewoon geweldig. De volgende dag heb ik meteen een aantal foto’s besteld. Diverse maten en legio mogelijkheden, voor een aangename prijs. Ook de levertijd was supersnel. De volgende dag had ik de foto’s al in huis. Snel nog een paar lijstjes halen voor de opa’s en oma’s en er konden twee duimen in de lucht.

Kerstkaart lichtblauw

Ik kan iedereen PBB Fotografie aanbevelen. De service, een ontspannen fotoshoot met veel eigen inbreng en ook een heel mooi eindresultaat waarbij jouw eigen wensen en inbreng mogelijk zijn, is gewoon super! Een aantal van onze foto’s staan in dit bericht. Vinden jullie ze ook net zo mooi als dat wij ze vinden? 🙂

2 gedachten over “Een fotoshoot bij PBB fotografie gewonnen

  1. Hallo Mireille,
    wat een heerlijk artikel. Schitterend in elkaar gezet. Ik vind het zelf ook telkens weer een uitdaging om variaties aan te brengen in de foto’s. Juist de eigen inbreng van kinderen laat dan het ijs snel wegsmelten. En het enthousiasme komt dan vanzelf opborrelen.
    Met vriendelijke groet, Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *