Nieuw Djoekster

15 juni 2015

Helaas zijn wij gedwongen tot een nieuw Djoekster. De laatste update die Lex gemaakt had zit een fout in. Niet in de update maar op de schijf. We hebben Strato de vorige webhost aangeschreven, maar die geeft niet thuis. Niet voor Djoekster maar ook niet voor Switch-HR, mijn zakelijke website. Lex heeft wel een klacht weggezet ook bij klacht.nl http://www.klacht.nl/strato/klacht/in-de-kou-gezet-door-strato/ Maar als ik daar kijk naar de klachten en hoe strato daarmee omgaat heb ik weinig hoop. Strato heeft dus naast zo’n rete irritante reclame ook een rete irritante service. Zeker niet de goedkoopste en zeker wel een behoorlijk slechte service, getuige niet alleen onze ervaring.

Ik denk dat ik morgen ga beginnen met het bouwen van een nieuwe Djoekster. Eerlijk is eerlijk een tijd geleden dacht ik nog aan het stoppen van Djoekster, maar nu we Djoekster kwijt zijn baal ik als een stekker. Bijna vijf jaar lief en leed laat je niet onberoerd. Vandaar dat Lex en ik het toch nog een keer gaan proberen. Vanavond zit onze agenda vol, maar morgenavond hoop ik toch de eerste leden weer te kunnen verwelkomen op het nieuwe Djoekster. Mocht er vanuit Strato toch nog een update komen zal deze in het nieuwe Djoekster verwerkt worden. Oftewel topics die regelmatig bezocht of in geplaatst werden worden dan teruggezet.

Ga er niet vanuit dat dat gaat lukken. Zoals ik al zei; Strato geeft niet thuis. Je mag trouwens de klacht die Lex neergezet heeft retweten op twitter. Vaak zijn dat soort bedrijven weer wel gevoelig voor een hoop negatieve publiciteit. Mocht je nog suggesties hebben zijn ze welkom. Ik zal kijken of ik ze kan verwerken.

Tot op het nieuwe Djoekster.

 

Mousje en Kalex

29 gedachten over “Nieuw Djoekster

 1. Mousje , meestal helpt het ook als je je klacht neerzet op het forum van Tros Radar en Vara’s Kassa . Idioot gewoon dat je niets van ze hoort . Zeeeeer slechte reclame voor Strato !!!
  Succes alvast met een nieuw Djoekster opbouwen .

 2. Ik heb er geen verstand van ,maar mis wel Djoekster, maar dat wisten jullie al he, , heel veel suc 6 met alles, een fijne avond en toto djoekster, liefs en groetjes Alie

 3. Mousje en Kalex ik wil jullie bedanken voor jullie inspanningen.
  Ik ben heel blij dat je Djoekster niet laat schieten.
  Ik heb geen Twitter of Facebook dus daar kan ik je niet steunen.
  Ik hoop dat alles in goede banen kan verlopen voor jullie.
  Verder aan iedereen een fijne avond en tot gauw want ik mis Djoekster enorm.

 4. Succes met het opbouwen van alles.
  Wat een tijd en werk voor jullie, maar ook ik ben blij dat jullie je zo inspannen om de boel weer draaiende te krijgen.
  Ik mis de gezellige kletspraatjes met iedereen.

 5. Gisteren had ik een vergadering die best laat afgelopen was, dus helaas niet eraan kunnen beginnen. Vanavond ben ik ook niet thuis. Morgen is weliswaar ons Nienke jarig, maar die avond gaan Lex en ik aan de slag. We zijn er al over uit dat het soort forum hetzelfde blijft. Wellicht een iets andere indeling. We gaan ook kijken wat we voor leuks kunnen toevoegen.

  • Bedoel je dat djoekster er weer is? Ik krijg nu het witte scherm dat er aan djoekster gewerkt wordt en dat ik voor de laatste stand van zaken bij Mousje.nl kan komen.

 6. Mousje ik ben hier eventjes terug…Ik heb het nu toch gevonden.
  Alleen herkent djoekster mij niet meer…hij zegt dat ik een ongeldige naam heb!
  dat ik kontakt moet nemen met de beheerder.
  Zal ik dan straks maar eens doen zeker? Bedankt om djoekster weer in de lucht te brengen!

   • Je moet je opnieuw aanmelden Grembel. Dus opnieuw registreren. En via mijn e-mail wil ik je best helpen, ik ben alleen vandaag en morgen prive erg druk.

 7. Ik kan niet op de nieuwe djoekster komen. Ik heb van alles geprobeerd. Mijn eigen wachtwoord, een nieuwe, wachtwoord vergeten. Maar hij geeft aan dat de gebruikersnaam niet bekend is/onjuist is.. Via contact us lukt het ook niet en krijg ik een error.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *