Coupe trots

14 december 2014

 

Dinsdag komt de kapster bij mij thuis. Niet zomaar een kapster, maar eentje die ook nog eens tweede van Nederland is geweest bij kapperskampioenschappen in Utrecht. Dat is overigens wel al weer een hele tijd geleden. En hoe ik dat weet… Ik was haar chauffeur en model toen. Ze is een van mijn zusjes en ben super trots op haar.

Juliette zit al vanaf haar 15e in het kappersvak. Mijn ouders hebben zelfs ontheffing aangevraagd en gekregen, omdat ze niet aan de leerplicht voldeed toen ze aan de kappersopleiding begon. Maar het was iets wat ze heel graag wilde en nog steeds. Voor haar 20ste was ze dan ook al bedrijfsleidster in een kapperszaak in Boxtel.

Haar besluit om thuiskapster te worden was ook geen verassing. En dat doet ze al weer een hele tijd. Ruim 20 jaar in het vak en nog altijd even goed. Sinds kort kun je ook bij haar thuis geknipt worden in de kleinschalige salon aan huis. Heeft ze op woensdag een kinderknipdag waarbij kinderen ranja en een snoepje krijgen. En afgelopen woensdag ben ik samen met een vriendin en onze kinderen naar Juliette gegaan. Femke een stuk eraf, Nienke haar pony een stukje eraf en Jilke wilde niet. De twee zonen van mijn vriendin hadden ook hun wensen. De kinderen waren helemaal hyper en vonden het geweldig. Ze mochten rondjes draaien in de stoel, kregen een bekertje ranja en als ze heel lief waren een snoepje. Dat heel lief was een heel ruim begrip. Maar mijn zusje heeft zelfs de meest moeilijke van de kids helemaal tevreden gesteld. “Ik heb precies wat ik altijd wilde hebben voor kapsel!” Zei hij trots tegen zijn moeder.

Regelmatig stuur ik mensen naar haar toe. Allemaal zijn ze zeer te spreken over haar. Samen met haar heb ik reclame materiaal gemaakt en waardebonnen die je kunt kopen. Zelf heeft ze een FB pagina gemaakt waar ze prijsjes weggeeft, foto’s op plaatst van make-overs en haar prijslijst staat. https://www.facebook.com/juniquehairstyle?fref=ts

Ben je nieuwsgierig naar de zaak van Juliette. Hairstyle Junique is de naam en de kapperszaak waar je moet zijn in de omgeving Dongen. Ik kijk uit naar dinsdag, dan komt mijn zusje mijn haren doen. Een anti grijs beurt, wat vrolijkheid en een paar centimeter minder. Ik zal de foto voor en erna bij deze blog plaatsen.

10429338_861147523907242_7380511801945396483_n 20131203_145450

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *