Nog een laatste aankondiging

Bloemen voor jouw dierenverhaal

Geplaatst op: 27 september 2013 door Yunomi

Rozen, tulpen of een gemengd boeket? Yunomi mag weer iets leuks weggeven! Tot dierendag willen we verhalen van Yunomi leden plaatsen die over dieren gaan. Schrijf je verhaal over jouw huisdier. Of over wat dieren voor jou betekenen? Hoe verwen jij ze op 4 oktober? Schrijf een artikel met als onderwerpen: dieren. De redactie beloont de mooiste verhalen met een Bloemenbon. Schrijf je mee?

Jij en dieren

Je hond die gekke capriolen uithaalt. De poes die jullie achtervolgde naar je vakantieadres? De oppas-hamster die zwanger blijkt? Grappige, mooie, ontroerende verhalen over dieren. Die willen we tot 4 oktober graag publiceren op Yunomi.

Gastredactrice Mousje

Tot 4 oktober neemt gastredactrice Mousje deze taak op zich. Ze schrijft in de week voorafgaand aan dierendag verhalen over (haar) (huis)dieren. Maar jullie kunnen ook meeschrijven! Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal over en ervaringen met dieren. Schrijf een grappig, ontroerend of leuk artikeltje en plaats het op Yunomi! Misschien plaatsen wij het in de rubriek Door Jullie Voor Jullie! En misschien verdien je er zelfs een boeket bloemen mee!

Schrijf je mee? Vertel op Yunomi wat jou ontroert in je huisdier. Wat maak jij in het dagelijks leven mee met je huisdier? Waarom heb jij een huisdier? En ga je het extra verwennen op 4 oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *