Kringen in het water 11

1 mei 2015

“Mike, jij zorgt voor de materialen. Ik heb weliswaar infrarood camera opgehangen aan de muren, maar ik wil ook een warmtegevoelige camera erbij.” Een warmtegevoelige camera kon met de huidige technologie en software niet alleen rassen onderscheiden, maar ook of iemand bijvoorbeeld nerveus was. Dat zou nu geen overbodige luxe zijn, nu ze alle vier eigenlijk dachten dat ze te maken hadden met een vergeldingsactie vanuit de Taliban.

“Ook twee warmte gevoelige brillen en drie Glock 23 pistolen en doe er ook maar twee stroomstootwapens Taser.” Mike schreef alles op wat Marco noemde en daarna keek hij Henk aan. “Twee beveiligingsinstallaties één voor Marco’s huis en één voor die van Ellis. Doe ook maar een pruik kapsel Ellis.” Ellis dacht dat Henk een geintje maakte, maar hij was alles behalve aan het grappen. “Maar ik heb een inbraakalarm.” Zei Ellis. “Dan krijg je nu een betere.” Zei Henk resoluut.

“Ellis jij slaapt bij Marco in huis, ik in jou huis.” Ging Henk door. Ondertussen begon Ellis te begrijpen dat ze hoog of laag kon springen, maar zij had weinig in te brengen. En ondanks dat ze de leiding niet in handen had, maakte het haar niet uit. Met deze drie mannen voelde ze zich veilig. Vooral met Marco voelde ze zich veilig. “Je begint altijd in je eigen huis Ellis en via de voordeur veranderen wij van huis.”

“Heb jij voor de andere kamer al bedden.” Vraagt Henk. “Goed dat jij dat zegt. Ik heb gisteren de levering laten verschuiven naar..” Ondertussen keek Marco naar zijn horloge die half 3 aangaf. “Nu!” En nog geen 10 tellen later ging de deurbel. Zijn meubels werden gebracht, geplaatst waar hij wilde en uitgepakt. “Wat een goeie service hebben ze daar.” Zei Marco tevreden. “Je vindt het toch niet erg om tegen dat bloemetjes behang aan te kijken Ellis.” “Wat dacht je er van dat ik in jou bed slaap en jij in dat nieuwe bed in die verschrikkelijke kamer met dat bloemetjes behang en verschrikkelijk tuttige gordijnen.” Kaatst Ellis terug. Mike lacht. “Ik hou wel van een dame met pit.” “We kunnen ook mijn bed delen.” Zegt Marco met een zoete stem.

Ellis die wel wat gewend is knipoogt alleen maar een keer. En Marco die eigenlijk Ellis wilde plagen werd nu het lijdend voorwerp. ‘Mooi zo die heb ik terug.’ Denkt ze tevreden. Maar ergens wind het idee samen in huis slapen haar al op en helemaal als het ook nog eens hetzelfde bed zou zijn. ‘Nee dat soort gedachten kon ze nu missen als kiespijn. Er staat een prijs op mijn hoofd, dan kan ik toch niet aan seks denken. Deze lustgevoelens moeten de kop ingedrukt worden. En wel nu meteen’

Ook Marco moest even slikken.‘Samen met Ellis in een bed. Nee de situatie was verkeerd. Daarbij heb ik net een scheiding achter de rug. Dan kun je onmogelijk aan seks denken, laat staan een relatie. Kom op Marco ze is je buurvrouw?’ Marco ging snel naar boven om in twee logeerkamers het bed op te dekken. In de derde logeerkamer had hij zijn nieuwe bureau neer laten zetten en een grote boekenkast. Dat zou zijn werkkamer worden, maar eerst zou die dienst doen voor Mike als werkkamer. Schrijven ging hem nu sowieso niet lukken.

“Zo ik heb alles boven gereedgemaakt. Mike jij kunt je zooi aansluiten daar.” Mike pakte dat wat hij al mee had genomen en begon boven een klein netwerk aan te leggen. Daarna liep hij naar beneden en riep “Ik ben met een uurtje terug. Nog iets vergeten voor je verlanglijstje?” “Ja neem maar vier pizza’s mee. Mijn maag begint te knorren.” Nee Henk overdreef niet, iedereen kon het horen. Henk vertrok naar boven. De cams die Marco al had gehangen waren al aangesloten en hij wilde ze nog even checken.

“Geen slecht werk Marco. Heb je er hulp bij gehad?” “Natuurlijk heeft hij dat.” Snoof Ellis quasi verongelijkt. “Zeg zwager? Nu moet je toch even wat liever gaan doen hoor, ander brief aan mijn zusje door dat je pizza besteld hebt vanavond.” Henk zegt niks maar de blik die hij werpt naar Marco spreekt boekdelen. Ellis geniet van het kameraadschappelijke tussen die twee. Eigenlijk tussen alle drie de mannen. En ze accepteerde haar zonder enige terughoudendheid. Ze gaven haar het gevoel dat ze volledig meedeed.

Marco ruimde de tafel af. Ellis ging naar boven om in de werkkamer te kijken. “Volgens mij hoe ik jou niet veel uit te leggen hè?” “Nee het meeste weet ik wel. Maar mag ik jou een persoonlijke vraag stellen?” Henk knikte. “Weet Eva wat jullie doen en wat jullie nu aan het doen zijn?” “Eva is de zus van Marco. Ik ken Eva al vanaf de tijd dat Marco en ik op de universiteit zaten. Wij hadden allebei dezelfde interesses en zijn tegelijk bij de politie aangenomen. Dus ja Eva weet precies wat we doen. Sterker nog als ik jou niet zou helpen dan zou ze me hebben overgehaald. Ze mocht je wel, zelfs toen je te keer ging tegen haar broer.” Henk lachte en Ellis kreeg een kleur als vuur. “Ik was nogal onredelijk toen. Maar ik mocht Eva meteen. Een van de weinige vrouwen die ik meteen graag mag.” Henk begreep precies wat ze bedoelde. Zijn vrouw had hetzelfde.

“Nu het nog licht is ga ik even wat spulletjes voor de nacht pakken.” “Heel verstandig. Kun je dan meteen deze spullen bij jou neerleggen in je kamer.” Antwoordde Henk. “Mijn scheerspullen houd ik wel hier. Hij moet net denken dat je ineens een baard hebt gekregen.” Ellis zag het helemaal voor zich en schoot in de lach. Wat een top vent die Henk. Ze pakte de spullen aan en ging snel via de voordeur naar haar huis. Na de spullen van Henk in haar kamer op het bed te hebben achtergelaten en haar spullen snel in een sporttas te hebben gedaan was ze al weer op de terugweg. Tegelijk met Mike staat ze voor de deur. Ze helpt hem met uitladen van de spullen. Het laatste uit de auto van Mike zijn vier lekker geurende pizza’s. Nu begon haar maag toch ook te knorren.

2 gedachten over “Kringen in het water 11

  1. zp mousje heeft Lex het gelezen of ga je je zelf verbeteren, t ziet er goed uit leest nog steeds lekker en een beetje over dit en seks prima, en 11 , goed gedaan zeg, liefs een trouwe lezeres, begint met een A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *