Ik zoek een baan

3 maart 2015

Ooo Hobby’s heb ik zat. Ik ben zelfs ZZP-er, maar verdien er geen cent mee. Waarom niet? Nou gewoon omdat ik het leuk vind om te doen en buiten dat vind ik het zo moeilijk om geld te vragen voor iets wat ik graag gedaan heb. Maar nu ik weer kan werken, ben ik weer op zoek naar een baan.

Een leuke baan. Een uitdagende baan. Een baan waarin ik tot mijn recht kom. Ik ben het wel zat om naast al mijn hobby’s verplicht thuisblijfmoeder te zijn. Daar waar het voor vele een keuze is, is dat het voor mij beslist niet. Nee mijn hersenen zijn toe aan uitdaging. Ik ben beschikbaar voor 32 -36 uur.

Ik ben op zoek naar een baan in de HRM. Daar ligt nog altijd mijn hart. Dat ik kan adviseren, gevraagd en ongevraagd. Vraagstukken krijg waar ik mijn tanden in kan zetten. Kan werken in teamverband of als solist. Binnen een organisatie waar ze gecharmeerd zijn van een no nonsense mentaliteit. Waar meedenken een pre is en inbreng gewaardeerd wordt. Integriteit een waardevol goed is. En de balans tussen Organisatie en Personeel gewogen wordt.

Ben jij op zoek naar een P&O-er met veel ervaring en spreekt de tekst hierboven je aan, neem dan gerust contact met mij op. Je krijgt dan mijn CV toegestuurd en voor een gesprek houd ik een plekje vrij in mijn agenda. Je zult er geen spijt van krijgen. vermeulenm@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *